Sponsors

Om aansluiting te vinden bij de (inter)nationale tafeltennistop zijn vele trainingsuren en het spelen tegen sterke tegenstanders randvoorwaardelijk. De spelers die gebruik maken van de faciliteiten van de stichting Nederlands Tafeltennistalent hebben allen de ambitie uit te groeien tot toptafeltennisser en hebben de wil en discipline om veel te trainen en toernooien te spelen. Om dit mogelijk te maken is uw steun onontbeerlijk. Met uw steun kunnen deze spelers hun ambities realiseren!

Doneer nu!

Doneren kan zowel als priv├ępersoon als bedrijf. U draagt dan rechtstreeks bij in het verwezenlijken van de dromen van talentvolle spelers. Als sponsor of donateur wordt u regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de spelers. Elke bijdrage is welkom.

Wilt u nu een donatie doen? Dit kan door op de onderstaande button te klikken. Uw donatie wordt erg gewaardeerd!

sponsorpakketten op maat

Voor u als bedrijf bieden we daarnaast nog verschillende sponsorpakketten op maat, afhankelijk van uw behoeftes. Zo bieden wij onze sponsors de mogelijkheid voor een bedrijfsclinic, waarbij een of meerdere NTT spelers graag de sportieve strijd met u en uw werknemers aangaan. Ook bieden wij de mogelijkheid uw sponsornaam op de wedstrijdkleding van de spelers te laten drukken. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden: laat uw gegevens hieronder achter en we nemen contact met u op.

Contact

Stichting

Nederlands tafeltennis talent

  • Stichting Nederlands
  • Tafeltennistalent